Resultaten voor verpleegkundige

verpleegkundige
Verpleegkundige Armonea.
In elk woonzorgcentrum staat een heel team van verpleegkundigen klaar om dagelijks de verpleegkundige verzorging van onze bewoners op zich te nemen. Gezien de omvang van onze organisatie, maken de verpleegkundigen een heel groot deel uit van ons personeelsbestand. BEKIJK ALLE JOBS VOOR Verpleegkundige. Deel de vacature.
Hbo-verpleegkundige.
Met de Verpleegkundige Loopbaandiagnose kun je kijken wat voor verpleegkundige je bent. Geef je graag leiding, zoek je vooral balans of werk je het liefst zelfstandig? Erg interessant is YouChooz.nl, een website met allerlei wetenswaardigheden over beroepen en opleidingen in de gezondheidszorg, waaronder dat van verpleegkundige.
PIVH Verpleegkunde.
Dag en avondonderwijs. Welkom bij het Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde. Online inschrijven: infomomenten, toelatingsproeven, opleiding en internaat. Navorming bijkomende" taken zorgkundigen." Your browser does not support the video tag. Dag en avondonderwijs. Studies worden aangeboden in dag en in avondonderwijs. Het avondonderwijs is ingericht om het voor werkende studenten de combinatie van een job en de opleiding verpleegkunde mogelijk te maken. Twee startdata modulair onderwijs. Elke module wordt 2x per jaar ingericht: op 1 september en op 1 februari. module 1 van het avondonderwijs enkel op 1 september. Module na module bouw je aan je toekomst. Elke module geeft recht op een deelcertificaat. Ben je op zoek naar een stage met net dat tikkeltje extra? Heb je zin voor avontuur in het buitenland? Wij brengen je naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Internaat en restaurant. 36 Kamers bieden een aangename sociale studie en leefsfeer. Ons restaurant biedt plaats voor meer dan 200 personen en is tijdens de middagpauze toegankelijk voor iedereen. De stage is een belangrijk onderdeel in de opleiding tot verpleegkundige.
De verpleegkundige KINDERWEBSITE AZ Sint-Jan.
Dadelijk komt de dokter. Ik kan al flink zelf mijn kleertjes uitdoen! De verpleegkundige vraagt om op de weegschaal te gaan staan. Er komen allerlei cijfertjes op, dit is mijn gewicht. De verpleegkundige wil nu eens zien hoe groot ik al ben.
Verpleegkundige.
Verpleegkundige wzc Het Heiveld. Bij het OCMW van Gent vond ik op nog geen 15 minuten van bij mij thuis een job als verpleegkundige. Heel erg praktisch! Financiële en juridische hulp. Hulp bij schulden. Premie voor assistentiewoningen. Financiële steun bij opname. Opleiding en werk.
Verpleegkunde studeren UZ Leuven.
Ben je nog geen verpleegkundige maar wil je het worden? Bezoek dan de site van de Hogeschool Verpleegkunde en Vroedkunde. Heb je twijfels of verpleegkunde iets voor jou is? Dan is een inleefmoment een ideale manier om het werkveld van dichtbij te bekijken.
Kom werken als psychiatrisch verpleegkundige ZNA.
Kom werken als psychiatrisch verpleegkundige. Als je professionele interesse uitgaat naar de geestelijke zorg en ondersteuning van patiënten, dan moet je zeker even onderstaande vacatures bekijken. Om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te geven, zijn we op zoek naar nieuwe collegas die graag multidisciplinair samenwerken.
Verpleegkundige 8 definities Encyclo.
Een verpleegkundige is een persoon die opgeleid is in het uitvoeren van verpleegkundige taken. Hij of zij houdt zich bezig met het geven van verpleegkundige zorg. Hieronder valt basiszorg, zoals de persoonlijke verzorging als wassen, aankleden en verschonen, maar ook wondverzorging, observatie en rapportage en gespecialiseerde zorg. Gevonden op http//nl.wikipedia.org.: Een verpleegteam is samengesteld uit verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, verpleeghulpen en vrijwilligers. De meeste verpleegkundigen werken in ziekenhuizen, maar zij doen ook werk elders. Wijkverpleegkundigen zoeken hun patiënten thuis op. Sommige verpleegkundigen assisteren artsen bij hun praktijk. Het overige werk is te vinden in medische klin. Gevonden op http//www.menselijk-lichaam.com/algemeen/verpleegkundige.: wie voor zijn beroep zieken verzorgt vb: de verpleegkundige gaf een injectie Synoniem: verpleegster. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordverpleegkundige.: iemand die beroepshalve patiënten verpleegt. een deskundige in de verpleegkunde. Gevonden op https//nl.wiktionary.org/wiki/verpleegkundige.:
verpleegster / verpleegkundige VRT Taal.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Sorteren op Relevantie. verpleegster / verpleegkundige. verpleegster / verpleegkundige. Dat is bruikbaar voor mannen én vrouwen. Verpleegster wordt vaak als minachtend ervaren. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout.

Contacteer ons