Resultaten voor backup

backup
How to back up your Mac Official Apple Support.
Making a backup is an important part of preparing your Mac for service, especially because some types of repair might require erasing or replacing your hard drive. Get your Mac ready for service. How much space do I need for a backup?
Onze tips voor de beste back-ups.
maak een back-up van al je bestanden. Je kunt ervoor kiezen om een volledige back-up te maken van je bestanden, of dat enkel te doen voor wat sinds de laatste volledige back-up is gewijzigd incrementele back-up. Het terugzetten van je bestanden wordt dan iets complexer, aangezien je je bestanden moet gaan zoeken in verschillende back-ups.
Hoe maak ik een back-up van mijn iPhone/iPad? Switch Help Center.
Een back-up maken van een iOS-apparaat kan op twee manieren: via de iCloud of via iTunes. Een back-up maken via de iCloud. iCloud maakt automatisch reservekopieƫn van de belangrijkste gegevens op een iOS-apparaat vanaf iOS 5. Eens je de functie Reservekopie hebt ingeschakeld op je iOS-apparaat in Instellingen iCloud Reservekopie en opslag wordt dit proces dagelijks uitgevoerd, op voorwaarde dat aan volgende voorwaarden voldaan is.: Je iOS-apparaat is verbonden met het internet via wi-fi. Je iOS-apparaat is aangesloten op netstroom. Je iOS-apparaat heeft een vergrendeld scherm. Een iCloud reservekopie bewaart alle instellingen van je iOS-apparaat, evenals de gegevens van al je apps, de fotos en videos in de Filmrol en alle berichten.
Cloud Back-Up Eenvoudig, Snel en Kostenefficiƫnt Nucleus.
Simpel, veilig en betaalbaar. Nucleus zet de technologie van Veeam Cloud Connect Back-Up VCC Back-Up in om eenvoudig cloud back-ups te maken van je virtuele servers. Zo heb je eenvoudig en snel back-ups in onze datacenters en hoef je zelf niet in te staan voor het beheer en onderhoud van je back-up infrastructuur.
Back Up Your Photos With Google Photos YouTube.
Hoe maak ik een back-up van mijn database? Ondersteuning one.com.
Hoe maak ik een back-up van mijn database? Als uw website gebruik maakt van een database, is het belangrijk om een back-up bij te houden. In deze handleiding leggen we uit hoe u een database exporteert en hiervan een kopie bewaart op uw computer.
Backup tot 30 dagen terugplaatsen Vimexx hosting.
Bij Vimexx maken wij 7x per dag een backup van jouw website bestanden en databases, deze worden 30 dagen opgeslagen waardoor je zelfs na 30 dagen nog een backup terug kunt plaatsen! Nu rest natuurlijk de vraag hoe je een backup terug plaatst.
Backup 5 definities Encyclo.
Woord eindigt op. Een reservekopie van de bestand, voor het geval de orginelen verloren gaan. Gevonden op http//www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.phplijst.: Een backup is een reservekopie. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kopie reserve kopie te maken, eventueel met behulp van verschillende programma's.
back-up / backup taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Stel uw taalvraag. Tips voor klare taal. back-up / backup. back-up / backup. De correcte spelling is back-up. Engelse samenstellingen met een voorzetselbijwoord, zoals by, in, over, out en up, als rechterdeel schrijven we met een koppelteken: stand-by, all-in, make-over, lay-out, back-up.

Contacteer ons